Jouw club bij Sportsignaal live op de radio? Lees dan hier verder

We zijn natuurlijk ongelooflijk trots dat de samenwerking met Den Haag FM, Midvliet, Haagsetopsport.nl en onze website tot stand is gekomen. Met Sporttribune hadden we al een verlengstuk van onze website in huis, met Sportsignaal dat in september weer van start gaat, hebben we natuurlijk een geweldige uitlaatklep.

Live wedstrijden van onze regioclubs, interviews met trainers voor en na de wedstrijden, speciale gebeurtenissen tijdens wedstrijden, sfeerverslagen… het komt er allemaal. Dat het voetbal een belangrijke plek inneemt bij Sportsignaal, zal u duidelijk zijn. De hedendaagse techniek maakt het mogelijk om bij heel veel wedstrijden aanwezig te zijn en vanuit die kansen komt dit artikel.

Wil je dat jouw club ook bij Sportsignaal vertegenwoordigd is? Stuur dan een mail naar info@hethaagsamateurvoetbal.nl en wij nemen direct contact met je op.

Wil je met je bedrijf een steentje bijdragen aan de totstandkoming van Sportsignaal? Stuur dan ook een mail naar info@hethaagsamateurvoetbal.nl. Wij kunnen voor iedere portemonnee iets leuks bedenken, het is voor ieder bedrijf aftrekbaar en je helpt de verslaggeving en vergroot de beleving van de totale sport in de mooiste regio van het land.

Met www.hethaagsamateurvoetbal.nl en www.haagsetopsport.nl waren we al het grootste, meest actuele en meest bezochte sportplatform in de regio Haaglanden. De samenwerking met Den Haag FM en Midvliet helpt ons onze leidende positie te versterken. Doe mee met ons en doe daardoor mee aan het versterken van de sport in onze regio.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief