september 18, 2021

TAC’90 verwelkomt opnieuw twee nieuwe spelers

Zo vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn prijst TAC’90 zich gelukkig met het feit dat twee routiniers de wens hebben geuit om in het komend seizoen het team van trainer Mario Koswal met hun ervaring een stapje verder te helpen.

Dennis Hendriks met het TAC’90 shirt

Dennis Hendriks is met zijn 36 jaar een meer dan ervaren doelman.

Opmerkelijk genoeg begon hij pas op zijn 16e met keepen en hij deed dat dusdanig goed dat Hendriks bij ADO en Sparta zijn jeugdopleiding kon afronden.

In de senioren beleefde de operationeel manager bij een luxe groothandel in meubels diverse sportieve hoogtepunten bij verenigingen zoals VELO, RKDEO en Boshuizen. Na een (corona-) jaartje RVC Celeritas wil hij zijn voetbalcarrière een mooie boost geven door in de Hoofdklasse zijn kunsten nog eens te laten zien aan het grote publiek.

Hendriks staat alom bekend om zijn gedrevenheid om alles te winnen wat er te winnen valt en met een dergelijke instelling kom je ver! Hij hoopt dan ook met TAC’90 een stap naar de volgende klasse te kunnen maken, iets wat de TAC’90 supporter zal aanspreken. Ook hecht hij aan een goede omgeving en dan ben je bij TAC’90 aan het goede adres.

Dennis Hendriks beleeft plezier aan sport en ziet dat ook terug bij zijn kinderen, waarvan er een voetbalt en de ander aan hockey doet.

Vincent Verbond met het TAC’90 shirt

Vincent Verbond is een linker centrale verdediger die ook als linksachter uit de voeten kan. Hij is echter ook bekend om zijn aanvallende aspiraties en verrast daarmee regelmatig zijn tegenstanders.

Aanvallers vinden het nooit leuk om achter een verdediger aan te moeten gaan maar als je tegen Vincent speelt is dat wel je lot. Hij zoekt onder druk meestal een voetballende oplossing, hetgeen is ingegeven door zijn verleden als aanvallend ingestelde speler in de jeugd van Telstar.

Vincent heeft al een mooi reis door het voetballandschap gemaakt met clubs zoals Chabab, Quick Boys, Spijkenisse en Smitshoek, maar is nog gretig genoeg om op 32-jarige leeftijd een nieuwe uitdaging aan te willen gaan bij TAC’90.

In deze coronatijd is de medewerker van een groot telecombedrijf niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft hij een extra hobby gevonden bij het ontwerpen en verkopen van kinderkleding. Ook helpt hij vrij intensief zijn neef bij het vinden van diens pad binnen de voetbalwereld.

Vincent houdt dus wel van aanpakken en dat zal hem van pas komen in het naderende nieuwe seizoen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief