september 18, 2021

SV DWO verwelkomt Jeremy Burke, Frederick Baromeo en een tweetal oud bekenden

De seniorenselectie van het Zoetermeerse SV DWO heeft zich de afgelopen jaren flink geroerd op de transfermarkt. Dit heeft geresulteerd in een flinke groei in aantallen en dus een kwaliteitsimpuls voor de zaterdagselectie. Mede door corona heeft dit nog niet geresulteerd in de gewenste promotie naar de tweede klasse maar zit die promotie er hopelijk aan te komen.

Mede door het aantrekken van Jeremy Burke zou dit moeten lukken. Jeremy is het broertje van DWO 1 speler Brandon Richardson (zie foto). Hij heeft zijn jeugd doorlopen bij DSO en daar is zijn talent ook opgevallen, hij verdiende een transfer naar Sparta. Na een korte periode bij Sparta is hij via RKAVV terug bij DSO gekomen. Burke had toch de wens nog met zijn broer te voetballen en heeft nu de route naar onze mooie vereniging gevonden.

Frederick Baromeo gaat ook aansluiten bij de selectie van de Zoetermeerders. Baromeo heeft in Curaçao gevoetbald op het hoogste niveau en zal komend jaar naast het jeugdtrainerschap (JO11-1), aansluiten en strijden om een plek bij de eerste groep.

Naast deze spelers vinden Dylan Flohr en oud-gediende Wouter van Ginkel de weg terug naar de selectie. Beide heren speelden nog samen onder Arie van der Padt en zullen de selectie komen versterken.

Flohr komt terug van een kort uitstapje bij BSC’68 en Van Ginkel stond afgelopen twee jaar als assistent-trainer bij het vlaggenschip van SV DWO langs het veld, maar wil toch nog een jaar op het veld staan als speler.

Tegenover de komst van bovenstaande heren staat het vertrek van Jim van der Leer, Chaheen Hansen, Kevin Cameron en Raychelo Fecunda.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief