Indeling zondagcompetities

In de 1e klasse B zien we onze regioclubs DHC, VUC en sv Den Hoorn weer terug in een klasse waar we op voorhand niet kunnen zeggen wie uiteindelijk tot de kanshebbers behoort. VUC, DHC en Den Hoorn hielden de selecties in stand en zouden dus nog beter voor de dag moeten kunnen komen dan vorig seizoen dat maar heel kort duurde.

1e klasse B
CVV Zwervers
DHC
DOSKO
Hillegersberg
ONA
Olympia
Rood Wit W
Sv Den Hoorn
SC ‘t Zand
Sarto
Spartaan’20
Unitas’30
VUC
FC Boshuizen

In de 2e klasse D zitten 8 regioploegen waarvan we nu al weten dat Wilhelmus en Laakkwartier een overstap naar de zaterdag overwegen of al hiertoe hebben besloten. Wippolder zien wij als een van de grote kanshebbers op een prijs, zeker gezien de ontwikkeling die de ploeg de laatste jaren heeft doorgemaakt. Natuurlijk gaan HVV, RKDEO en Wilhelmus voor een prijs. Alhoewel de selectie van Wilhelmus flink wijzigde. Van Full Speed en Concordia maar ook Laakkwartier is het lastig in te schatten hoe de kwaliteit van de selecties zich verhouden tot de andere teams.

2e klasse D
Antibarbari
COAL
DSV Concordia
FC IJsselmonde
Full Speed
HMSH
HVV
Laakkwartier
Meeuwenplaat
RKDEO
VFC
Wilhelmus
Wippolder.

In de 3e klasse A zitten 13 teams bij elkaar waaronder 9 regioploegen. ODB lijkt op voorhand een kandidaat voor een prijs. De ploeg van Martin Abbenhuis bleef goed bijeen. Veel teams in deze poule komen uit Delft en ook zij zullen gaan proberen een prijs te pakken. De eventuele overstapwens is bij deze ploegen niet bekend. SVH nam afscheid van Abdullah Sari, zag de selectie in tact blijven en hoopt op een goed seizoen. Stompwijk ’92, WIK en Madestein zullen vanaf wedstrijddag 1 proberen hun stempel te drukken.

3e klasse A
Alphen
DHL
HWD
Kethel Spaland
ODB
SEP
SVH
Sporting Leiden
Stompwijk’92
Taurus
Voorschoten’97
WIK
SV Madestein.

Triest om te zien dat de 4e klasse A vooralsnog 6 teams kent. Hoe deze competitie zal gaan verlopen is op dit moment bij ons niet bekend. Gelukkig hoeven de teams niet heel erg ver te rijden.

4e klasse A
Bolnes
CWO
Erasmus
FC Skillz
FC Pretoria
Zuid West DH

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief