Overzicht oefenwedstrijden zaterdag 10 juli 2021

Foto’s: Oefenwedstrijd SV DSO – Jong ADO Den Haag

Zaterdag 10 juli werden er diverse oefenwedstrijden in onze regio afgewerkt. Voor de zomervakantie echt begint, kwamen er nog een aantal ploegen in actie.

SV DSO – Jong ADO Den Haag

Zaterdagtweedeklasser SV DSO uit Zoetermeer oefende zaterdag tegen de Beloften van ADO Den Haag. Het werd in Zoetermeer 1-2 voor de gasten. Deze stand was bij rust al bereikt. De bezoekers kwamen door twee doelpunten van Nino Noordanus op een comfortabele 0-2 voorsprong. Rémon van Bochoven bracht de thuisploeg vlak voor rust op 1-2. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

RKDEO – Lugdunum

In Nootdorp kwamen zondagtweedeklasser RKDEO en zaterdagderdeklasser Lugdunum tegen elkaar in actie. RKDEO versloeg de Leidenaren met 4-2. De thuisploeg kende een eenvoudige eerste helft. Quinten Hellemonds (2), Adriaan Kuipers en Tommy Simonis zorgden voor een 4-0 voorsprong in het voordeel van de Nootdorpers. In de tweede helft maakten de gasten nog twee doelpunten.

VVOR – Naaldwijk

Zaterdagderdeklasser Naaldwijk reisde zaterdag af naar Rotterdam om tegen het op hetzelfde niveau spelende VVOR te oefenen. De Naaldwijkers bleken kansloos. VVOR won met 4-0.

TAC’90 (zon) – UVS

In Den Haag stond zaterdag de oefenwedstrijd tussen zondag Hoofdklasser TAC’90 en zaterdagtweedeklasser UVS op het programma. De wedstrijd eindigde in 2-2. Deze stand werd in de eerste helft al bereikt. Thijs de Roy van Zuydewijn zette de gasten uit Leiden op een 0-1 voorsprong. Geryon Alberto en Mo El Osrouti keerde het tij voor de thuisploeg: 2-1. Tomas Tavilla maakte voor rust nog gelijk: 2-2.

FC ’s-Gravenzande – Zwaluwen Vlaardingen

FC ’s-Gravenzande oefende zaterdag tegen Zwaluwen Vlaardingen. Na een 0-0 ruststand eindigde het duel in 2-2. De thuisploeg nam via Stefan Bruin en Sander Koeleman een 2-0 voorsprong. Deze voorsprong kon niet worden vastgehouden. Twee doelpunten van Eric Fortes betekende een 2-2 eindstand.

DSVP – FC Zoetermeer

Zaterdagderdeklasser DSVP speelde zaterdag tegen vierdeklasser FC Zoetermeer. In Pijnacker werd het 4-1 voor de thuisploeg. Joey Zonneveld maakte maar liefst drie doelpunten voor DSVP. Bryce van de Harst was ook trefzeker voor het elftal uit Pijnacker. Emre Terlemis schoot raak voor de gasten.

Willem II – Quick Boys

Quick Boys kwam zaterdag in actie tegen eredivisionist Willem II. De Katwijkers trokken met 5-2 aan het kortste eind. Kay Tejan en Mohamad Mahmoed scoorden voor de blauw-witten.

Berkel – Heerjansdam

Zaterdagtweedeklasser Berkel kwam zaterdag in actie tegen Heerjansdam. Het elftal van hoofdtrainer Jan van der Lugt ging tegen de zaterdageersteklasser met 1-3 onderuit.

DONK – CVC Reeuwijk

Het Goudse DONK komt uit in de zondag tweede klasse. Zaterdag kwam zaterdagderdeklasser CVC Reeuwijk op bezoek voor een oefenwedstrijd. Er werd in Gouda niet gescoord: 0-0.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Martin van Oostveen