september 18, 2021

SV Houtwijk zoekt voor komend seizoen een sportverzorger M/V voor de selectie

SV Houtwijk zoekt voor komend seizoen een sportverzorger M/V. Het gaat om de begeleiding op de trainingsavonden. Dat zijn dinsdag- en donderdagavond. Ook de wedstrijddag, zaterdag(middag), hoort bij het pakket.

In nauw overleg met de technische staf ben je verantwoordelijk voor het fit houden van de selectie spelers. Ben je in opleiding of al een ervaren kracht? Alle mogelijkheden zijn aanwezig om je te ontwikkelen in een leuk team. Uiteraard hoort er een gepaste vergoeding bij deze functie. Ook wordt je voorzien van kleding van de club. Dit is van het merk Nike.

Voor meer informatie: Bel of mail de selectiemanager Cees Dieke via tel. 06-27120998 of mail. ceesdieke@gmail.com

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief