september 18, 2021

RKDEO stelt Michel van der Lee aan als trainer-coach JO19-1

RKDEO heeft voor haar JO19-1 selectie een nieuwe trainer-coach aangesteld in de persoon van de 56-jarige Michel van der Lee, afkomstig uit Den Haag. Van der Lee was het afgelopen seizoen actief als hoofdtrainer bij Xerxes DZB (zondag). Daarvoor was Van der Lee werkzaam bij HBSS in Schiedam en in de Haagse regio bij Te Werve, Quick Steps, WIK en ADS.

Van der Lee kijkt er naar uit om zijn ervaring nu in te zetten bij de oudste lichting van de jeugdopleiding van RKDEO, die erom bekend staat dat deze jaarlijks talentvolle spelers aflevert bij de seniorenselectie. RKDEO JO19-1 komt ook komend seizoen uit in de 4e divisie.

De TC van RKDEO wenst Michel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging en gaan er vanuit dat er een prima samenwerking tot stand zal komen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief