Overzicht gespeelde oefenwedstrijden zaterdag 17 juli 2021

Zaterdag 17 juli werden er in de regio weer een aantal oefenwedstrijden afgewerkt. Zie hieronder voor het overzicht.

SV Erasmus (zat) – Voetbalschool Altimari

Zaterdagmiddag stonden de zaterdagtak van SV Erasmus en het vriendenteam van Voetbalschool Altimari tegenover elkaar in een oefenduel. Bij een 4-2 tussenstand in het voordeel van de thuisploeg werd het duel gestaakt. De zaterdagvierdeklasser nam via Kasper Koers na twintig minuten spelen een 1-0 voorsprong. Sander van der Ende (GDA) maakte tien minuten later gelijk: 1-1. Nog geen vijf minuten later was het Martijn Kesten die de thuisploeg weer op voorsprong zette: 2-1. Het was nog niet gedaan voor de rust en Leroy Kootwijk (HBS) maakte er 2-2 van. Een minuut na de gelijkmaker zorgde Ibrahim El Assilli voor een 3-2 ruststand. Binnen tien minuten na rust schoot Danny Stakenburg vanaf elf meter de 4-2 binnen. Met nog een half uur te spelen werd het duel gestaakt en niet meer uitgespeeld.

VV Naaldwijk – DVO’32

Zaterdagderdeklasser VV Naaldwijk trad zaterdag aan tegen DVO’32 uit Vlaardingen. De gasten spelen komend seizoen eveneens in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Naaldwijk bleek niet opgewassen tegen de dadendrang van de bezoekers: 0-4. De doelpunten werden gemaakt door Tim van der Hoeven (2), Floris Keizerwaard en Emre Cicek.

RKSV Halsteren – Jong ADO Den Haag

Jong ADO Den Haag kwam zaterdag in actie tegen zondag Hoofdklasser Halsteren. De bezoekers wonnen met 2-4. Na vijfenveertig minuten stond er 0-2 op het scorebord. Julian Markvoort en Aimane El Karicha (strafschop) waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Vlak na rust maakte Julian Markvoort zijn tweede van de wedstrijd: 0-3. Jong ADO Den Haag ging het wat rustiger aan doen en dat resulteerde in twee tegendoelpunten. Jasper Waalkens en Jurik Zimmerman brachten de stand terug tot 2-3. Het slotakkoord was echter voor ADO Den Haag. Lloyd Hendriks bepaalde de eindstand op 2-4.

Excelsior Maassluis – Telstar

Excelsior Maassluis, dat uitkomt in de Tweede Divisie, speelde zaterdag op eigen veld tegen Telstar. Het elftal uit Velsen-Zuid, getraind door Andries Jonker, speelt in de Keuken Kampioen Divisie. De thuisploeg trok na negentig minuten aan het langste eind: 2-1. Bij rust stond het 1-0. Gabri Urbanus maakte na ongeveer een half uur spelen een doelpunt. Na rust ging het elftal van trainer Dogan Corneille vrolijk verder. Bram Wennekers maakte er 2-0 van. Een kwartier voor tijd redde Telstar enkel de eer via een doelpunt van Tom Overtoom: 2-1.

Quick Boys – Jong PSV

Voor het eerst in 277 dagen speelde Quick Boys zaterdag weer eens een thuiswedstrijd op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk. In een oefenwedstrijd werd met 2-0 gewonnen van Jong PSV. Tommy Bekooij (strafschop) en Levi van Duijn waren trefzeker voor de Katwijkers.