september 18, 2021

VV Naaldwijk zoekt assistent-trainer voor eerste elftal

Voetbalvereniging Naaldwijk is op zoek naar een assistent-trainer voor het eerste team, dat uitkomt in de zaterdag derde klasse. In die rol ondersteun je hoofdtrainer Harry Akkermans op trainingsavonden en wedstrijddagen.

Naaldwijk is een echte familievereniging, die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert, en waar de selectie grotendeels bestaat uit spelers die doorgestroomd zijn uit de eigen jeugd of die er al langere tijd voetballen. We zijn opzoek naar een verbinder en een teambuilder die de hooftrainer helpt om het eerste team boven zichzelf uit te laten stijgen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Leo van der Wel (lemawel@caiway.nl) of met Jelle van Waveren (jellevanwaveren@gmail.com)

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief