Lyra zoekt met spoed trainer voor O23 elftal

Dit nieuwe elftal gaat spelen in de O23 jaar competitie komend seizoen. vv Lyra is een dorpsvereniging met ongeveer 1200 leden. De laatste 3 seizoenen zijn er veel onder O19 jaar spelers doorgekomen naar onze senioren en komend jaar gaan er weer rond 15 spelers over naar de senioren. Wij maken een O23 jaar team zodat jonge spelers nog extra tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen om de stap naar ons 1e of 2e elftal te kunnen maken.

Wij zoeken een trainer, liefst in bezit van UEFA C of interesse om deze te gaan halen wel een teamplayer ( werken tussen de JO19 en het 1e en 2e elftal ), goed in communicatie en zeker twee keer per week bereid training te geven en zaterdag dit jonge team te gaan begeleiden.

Wat bieden wij:
– Een enthousiaste groep spelers
– Een fantastische accommodatie
– Een gezellige dorpsvereniging
– Een uitstekende staf ( JO19, 1e en 2e elftal )
– Een goede financiële vergoeding

Voor meer info: corvanhoeven@gmail.com / 06-11561845

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief