Polanenbokaaltoernooi en verdere voorbereiding Sportclub Monster

De voortdurende dreiging van coronabesmetting heeft de toernooiorganisatie vorig jaar gedwongen om het goed bezochte Polanenbokaaltoernooi uit te stellen. Nu de seinen door de overheid op groen zijn gezet zal dit jaar op Sportpak Polanen de 39e editie plaatsvinden.

De toernooicommissie is erin geslaagd om een zeer aantrekkelijk deelnemersveld bijeen te brengen.  Wij begroeten  veelvuldig winnaar van ons toernooi Verburch. De Poelukkers namen in het verleden maar liefst 6x de Polanenbokaal mee naar huis. Hoe zij het gaan doen tijdens het toernooi is op dit moment onbekend, maar het zou niet verbazen als Verburch als gevaarlijke outsider de Polanenbokaal opnieuw meeneemt naar Poeldijk. 

Aangenaam verrast werd de commissie toen de F.C. ’s-Gravenzande  instemde om deel te willen nemen aan ons toernooi. De F.C. ’s-Gr. komt uit in de Hoofdklasse A, en speelt tegen ook voor de oudere supporters van de S.C. Monster bekende voetbalverenigingen als ARC, Jodan Boys, Spijkenisse, Zwaluwen Vlaardingen en Smitshoek. De F.C. ’s-Gravenzande, toen nog onder de naam: S.V. ’s-Gravenzande (beter bekend als De Sport) deed al in 1982 mee aan ons toernooi. Zij deed dat 40-jaar geleden tezamen met F.C. Den Haag 2 en Sparta 2. Laatstgenoemde werd toen winnaar van de 1e editie. Aardig detail: De F.C. ’s-Gr. heeft ruim 1600 leden en telt meer dan 20 seniorenteams en is hiermee de grootste amateurvoetbal- vereniging van het Westland.

De derde deelnemer aan ons toernooi komt uit Wateringen. Verdedig En Loop Op is een graag geziene gast op ons Sportpark. In 1988 wonnen de Wateringers voor het eerst de Polanenbokaal.Velo is ingedeeld in de zeer sterke 1e klasse B, Nootdorp, Die Haghe en Honselersdijk komen  ook in deze klasse uit,  van het zaterdagmiddagvoetbal. 

Programma:

Dinsdag     17 Aug. aanvang 19.00 uur
F.C. ’s- Gravenzande 1     –    Velo 1
S.C. Monster 1  –    Verburch 1

Woensdag 18 Aug. Aanvang 19.00 uur
F.C. ’s- Gravenzande 2     –    Velo 2 
S.C. Monster 2  –    Verburch 2

Zaterdag   21 Aug. aanvang 12.00 uur
S.C. Monster 2  –    F.C. ’s-Gravenzande 2
Verburch  2       –    Velo 2

Zaterdag   21 Aug. aanvang 14.30 uur
S.C. Monster 1 –    F.C. ’s- Gravenzande 1
Verburch 1       –    Velo 1

Oefenwedstrijden voorbereiding Sportclub Monster 1

Zaterdag 28 augustus,   Sportclub Monster 1 – Berkel 1,  aanvang 14:30 u

Dinsdag 31 augustus,     Wilhelmus 1 – Sportclub Monster 1, aanvang 20:00 u

Dinsdag 14 September, Sportclub Monster 1 – DWO 1, aanvang 20:00 uur

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief