1e Residentie Contact/IMITWORKS G toernooi 28 augustus 2021 bij DVV Delft

Op zaterdag 28 augustus aanstaande tussen 10:00 en 16:00 u. wordt er op het complex van D.V.V. Delft een groots opgezet G-toernooi gehouden voor voetballers met een beperking. Dit met dank aan Residentie Contact en IMITWORKS.

Met meer dan 200 spelers verdeeld over 24 teams en ingedeeld in 4 poules wordt er op diverse niveaus die dag gestreden om de Residentie Contact/IMITWORKS bokaal 2021. Dit toernooi wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden en zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

De G-afdeling van D.V.V. Delft bestaat al meer dan 10 jaar en is gericht op het mee kunnen spelen in de KNVB voetbal competitie voor G-teams. Voor de deelnemers biedt dit mogelijkheden om naar doelen te werken, veel te bewegen, lekker buiten te zijn, in contact te komen met mensen buiten je dagelijkse werk/leef kring, je vrienden kring uit te breiden.

Voetbal biedt de mogelijkheid om spelers op verschillende spel niveaus mee te laten doen zodat het goed aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de spelers. Bij voetbal kun je ook veel zaken leren zoals structuur, regels, spelen in een team, gereed maken voor wedstrijden, omgaan met verlies, etc., die je ook weer kunt gebruiken bij andere activiteiten.

Door het houden van toernooien willen we het G-voetbal promoten en daarmee uitstralen dat voetballen met een beperking geen beperking is. Aan voetbal kun je veel plezier beleven en het helpt je ook bij je verdere ontwikkeling.

Met medewerking van de “ Dirk Kuyt Foundation”  en de “Zwaluwen jeugdactie” wordt dit toernooi voor de spelers mogelijk gemaakt.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief