Voorbeschouwing hoofdklasse A zondag. HBS, RKAVV en TAC’90 beginnen seizoen met thuiswedstrijd

In de hoofdklasse A van het zondagvoetbal is het qua regioclubs gezellig druk. Met HBS, RKAVV en TAC’90 zijn we goede vertegenwoordigd. Allereerst RKAVV dat thuisspeelt tegen Purmersteijn.

RKAVV

Na bijna 10 maanden is het dan toch echt weer zo ver. We mogen eindelijk weer competitie spelen en ook nog eens met publiek! De laatste wedstrijd was op 11 oktober 2020 tegen de Zouaven thuis toen zonder publiek. RKAVV is in een wat interessantere competitie terecht gekomen waardoor er wat vaker ook de uitwedstrijden dichterbij zijn. De wedstrijden uit tegen HBS, Tac, Togb, SJC , Alphense Boys en VOC zijn goed aan te rijden. De tegenstander van zondag, Purmersteijn, hebben we te lang niet gezien om een oordeel over te geven. We gaan er dus blanco in en zullen proberen onze eigen mensen te vermaken en een leuke zondag middag te bezorgen.

De ploeg van Maurizio Ceccucci mist alleen Remco Overdevest en Hayden Bergen ( foto rechts ) en het is dus aan de trainers om de juiste keuzes te gaan maken.

Maurizio Ceccucci over Purmersteijn: Wat kijk ik uit naar aanstaande zondag. Eindelijk ! Wat heb ik de echte wedstrijd spanning gemist. De voorbereiding verliep zeker niet vlekkeloos, maar zeker de wedstrijd tegen HBS op ons toernooi hebben mij het vertrouwen gegeven dat we mee kunnen gaan doen. Ik hoop jullie zondag allemaal weer op ons complex te zien!

HBS

HBS kende een prima voorbereiding. De ploeg van Bas Steffens won het RKAVV toernooi en liet zien dat het inmiddels al een team is. Komend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen VV Emmen en de laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden werd het in een knotsgekke wedstrijd 5-3 voor de Kraaien. Laat dat een voorbode zijn.

TAC’90
Nadat de club de keuze maakte voor de zondag is het voor iedereen binnen de club duidelijk dat daar de ambitie ligt. De ploeg van Mario Koswal kende een voorbereiding die met prima en minder prima resultaten gepaard ging en onlogisch voor een elftal in opbouw is dat natuurlijk niet. Komend weekend mag de ploeg laten zien, thuis op het eigen complex tegen Hoogeveen, waar het staat.

Programma:

Be Quick 1887 – TOGB 
HBS – VV Emmen 
RKAVV – Purmersteijn 
VV SJC – Alcides 
TAC ’90 – VV Hoogeveen 
VOC – RKVV Velsen 
VV De Zouaven – Alphense Boys

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief