augustus 18, 2022

SEV wint oefenwedstrijd tegen FC Boshuizen (zat)

Het begin van de vierde wedstrijd van SEV was matig. Door het flink afjagen in het begin van FC Boshuizen moesten de mannen van SEV, met name op het middenveld, flink aan de bak. Dit was de verdienste van FC Boshuizen. Na een klein kwartiertje had SEV het onder controle en creëerden ze tal van mogelijkheden. Ook FC Boshuizen kwam met een mooie corner variant dichtbij een doelpunt. Maar de keeper van SEV Jeroen Meulink pareerde de inzet prima. Na een half uur spelen was het Justin Wühl die de score namens  SEV opende op aangeven van ploeggenoot Michael Bolleboom.

Kort daarna was het de meegekomen Wessel van Huizen die de 2-0 aantekende na een mooie combinatie met Michiel vd Zwan.

In de tweede helft veranderde niets aan het wedstrijdbeeld. SEV creëerde tal van kansen en uiteindelijk in de 56e minuut scoorde Jasper Koning de 3-0, na aangeven van Ashray Moelchand met een mooi afstandsschot die in de kruising belandde.

Uiteindelijk een mooie oefenpot en mooi om weer t publiek horen en zien genieten van een wedstrijd.

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief