Terugblik zondag Derde Divisie. Gelijke spelen voor Quick en Westlandia (zon)

Quick won vorig weekeinde de derby van Westlandia (zon) met 2-0. Zondagmiddag kwamen beide ploegen weer in actie. Quick speelde uit bij Unitas, Westlandia (zon) ontving op eigen veld USV Hercules.

Het Haagse Quick wilde in de tweede competitieronde wederom een zege noteren, maar bleef uit bij Unitas steken op een 0-0 gelijkspel. Westlandia (zon) kon de nederlaag van vorige week tegen Quick niet wegpoetsen tegen USV Hercules: 1-1.

Jari Puister

Doelman Jari Puister hield zijn ploeg Quick op de been, want voorin gingen de Hagenaars te slordig om met de kansen die ze kregen. De eerste helft gebeurde er niet veel, de tweede helft was een stuk interessanter. De grootste kansen waren besteed aan Unitas, maar het duel eindigde in 0-0.

Niet klagen

Evenals Quick, mocht ook Westlandia (zon) na afloop niet klagen. Gezien het wedstrijdverloop kwamen de Naaldwijkers nog goed weg tegen USV Hercules: 1-1.

Rood

Al na 13 minuten spelen keek Westlandia (zon) tegen een 0-1 achterstand aan. Op slag van rust kwam de thuisploeg met een man minder te staan, nadat Melvin Vissers rood had gekregen na een overtreding. Toch kwamen de Naaldwijkers in de tweede helft langszij. In de 69e minuut maakte Steve van Kesteren uit een corner met zijn hoofd 1-1. In de laatste 20 minuten werd niet meer gescoord.