september 18, 2021

Remco Roman nieuwe HO Blauw Zwart

Hoofd Opleidingen Blauw-Zwart

Remco Roman
Afgelopen zomer deelde het door ons gecontracteerde Hoofd Opleidingen mede dat hij door omstandigheden heeft moeten besluiten tóch het komende seizoen niet aan de slag te gaan bij onze club.
Een bittere pil en geen slechter moment om op zoek te gaan naar een nieuwe kandidaat!

Na een aantal gesprekken en alle opties afgewogen te hebben, hebben we besloten de werkzaamheden van het Hoofd Opleidingen op een andere manier in te vullen dan we de afgelopen jaren gewend waren.
Het betekent dat formeel de functie van Hoofd Opleidingen niet ingevuld zal worden, maar dat Remco Roman deze rol gaat vervullen, naast zijn hoofdtrainersschap bij de JO17, daarbij geholpen en ondersteund door de leden van de Technische Commissie en de diverse hoofdtrainers.
Naar buiten toe (KNVB, andere clubs) zal Remco zich presenteren als het Hoofd Opleidingen van Blauw-Zwart.

Remco heeft inmiddels in de korte periode van het nieuwe seizoen al diverse zaken opgepakt en in gang gezet en zal zich de komende tijd nog duidelijker profileren als een belangrijk gezicht van de jeugd.

Wij geven hiermee een extra blijk van vertrouwen aan Remco en de diverse hoofdtrainers en verwachten dat hierdoor de onderlinge samenwerking tussen alle betrokkenen en het uitrollen van de voetbalvisie voor de jeugd nóg beter gaat verlopen.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief