Terugblik zondag Derde Divisie. Quick verliest van koploper. Westlandia (zon) haalt uit bij Hoogland

Quick haalde uit de eerste twee wedstrijden vier punten. Zondagmiddag ging het met 0-2 onderuit tegen koploper OFC. Het Naaldwijkse Westlandia (zon) pakte uit de eerste twee duels slechts één punt. Zondag werd er met maar liefst 0-4 gewonnen bij Hoogland.

Quick begon het seizoen goed met een 2-0 overwinning in de derby tegen Westlandia (zon). Vorige week speelde Quick met 0-0 gelijk op bezoek bij Unitas. Zondag trad Quick op eigen veld aan tegen koploper OFC en ging met 0-2 onderuit. Halverwege de eerste helft kreeg Quick nog wel de kans op een voorsprong. Maar een lob van Marc Boshoff eindigde op de lat. Na 37 minuten spelen was het aan de andere kant wel raak: 0-1. Pas in de blessuretijd van de wedstrijd gooide OFC het duel op slot: 0-2.

Voor Westlandia (zon) begon het seizoen juist minder. In de eerste speelronde ging het met 2-0 onderuit op bezoek bij Quick. Vorige week pakten de Naaldwijkers op eigen veld het eerste punt tegen Hercules: 1-1. Dit weekend pakte Westlandia (zon) eindelijk wel de volle buit. Uit tegen Hoogland werd het 0-4. Al na een kwartier spelen zette Jedsel Markes de gasten op een 0-1 voorsprong. Nog geen drie minuten later verdubbelde Desley Bransen de score: 0-2. Nog voor rust maakte Westlandia (zon) er 0-3 van via Ouanis Kellouh. In de tweede helft scoorde Westlandia (zon) nog eenmaal. Jedsel Markes bepaalde de eindstand op 0-4.

Volgende week zondag speelt Quick uit tegen OSS’20. Westlandia (zon) ontvangt Blauw Geel’38.