september 18, 2021

Sporttribune bij Midvliet start weer op maandag 13 september


Het was ook het afgelopen seizoen niet makkelijk om samen te komen en samen te sporten

Het sport seizoen 2020-2021 zal helaas ook de boeken ingaan als het ‘Corona seizoen’ met als gevolg dat het wederom een seizoen was waarin de competities wederom niet afgewerkt konden worden.

We zijn toch optimistisch gestemd en hopen van harte dat we een mooi sport seizoen 2021-2022  tegemoet mogen gaan!

Het zomerreces voor de sporters en dus ook voor het Midvliet-programma ‘Sporttribune’ is voorbij! Vanaf 13 september kun je weer wekelijks op de maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur naar Sporttribune luisteren.

Van 19.00 uur – 20.00 uur (1e uur) aandacht voor het amateurvoetbal uit onze regio en in het tweede uur (20.00 – 21.00 uur)  komen de andere sporten aan bod. De herhalingen zijn op de donderdagmiddag van 15.00 uur – 17.00 uur

Wij willen iedere sportvereniging uit Leidschendam, Voorburg, en Stompwijk  de kans geven om zijn of haar verhaal te doen. Wil je je aanmelden voor een (telefonisch) interview of een persbericht sturen? Stuur dan een mail naar sporttribune@midvliet.nl.  De podcast interviews zijn via de facebookpagina van Midvliet terug te beluisteren.

Het presentatieteam van ‘Sporttribune’ bij Midvliet zal bestaan uit:

Arjan Groenewegen, Rob Hekman, Hans Slootmaker, Alexander Wagener en René Marquard .

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief