september 18, 2021

Dani Ebben (21) op zoek naar voetbalshirts

Foto Dani Ebben

Een gekke titel wellicht zo op onze website maar wel een waarachter een dramatisch verhaal schuil gaat van misschien wel de grootste vechter die wij kennen.

Dani kreeg gisteren, na honderden behandelingen, te horen dat hij uitbehandeld is. Wij volgden, mede door zijn vader en moeder, het hele traject van Dani en hebben altijd de hoop gehouden dat hij een keer een goede boodschap zou krijgen.

Niets van dit alles viel Dani ten deel, klap op klap kreeg hij te verduren en telkens weer ging hij de strijd aan. Gisteren kreeg hij tot verdriet van allen en iedereen te horen dat deze strijd niet te winnen viel.

Wat een onvoorstelbaar verdriet moet de familie Ebben hebben overvallen na dit bericht. Een klap in het gezicht die in heel veel gevallen zou zorgen voor de knock out echter niet voor Dani. Na het krijgen van de boodschap pakt hij zichzelf bij elkaar en gaat op zoek naar voetbalshirts om zijn jarenlange hobby een vervolg te geven.

We hopen met dit bericht dat een ieder met een voetbalshirt in de kast waarmee niets gedaan wordt deze aan Dani wil geven. Deze jongen verdient het.

Een jongen van 21, normaliter in de bloei van zijn leven, hoort dit niet ten deel te vallen.

Wij wensen Dave, Carolien en Luna enorm veel sterkte in deze bizarre tijd.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief