Terugblik zaterdag Hoofdklasse A. FC ‘s-Gravenzande boekt knappe zege op ARC

FC ’s-Gravenzande startte de competitie niet helemaal lekker. De eerste wedstrijd ging het op eigen veld met 2-3 onderuit tegen Capelle. Vorige week bleef het op een 1-1 gelijkspel steken op bezoek bij Achilles’29. Zaterdagmiddag 11 september speelde FC ’s-Gravenzande thuis tegen ARC uit Alphen aan den Rijn. De Alphenaren kwamen naar ’s-Gravenzande met zes punten uit de eerste twee wedstrijden. Na drie duels staat ARC nog steeds op zes punten. FC ’s-Gravenzande won met 2-1.

Een flinke opsteker voor de thuisploeg. De knappe 2-1 overwinning op ARC brengt ’s-Gravenzande op een negende plaats met vier punten uit drie wedstrijden. Bij rust stond de thuisploeg al met 2-0 voor. In de 45e minuut maakte Frank Broos er 1-0 van. In de blessuretijd van de eerste helft werd het ook nog 2-0 door wederom Frank Broos.

Een minuut of twaalf na rust maakte ARC de aansluitingstreffer: 2-1. Thijs Hoogenboom scoorde het doelpunt. Direct na de 2-1 maakte ARC er 2-2 van, maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. FC ’s-Gravenzande hield het laatste half uur stand en boekte daardoor een prima 2-1 overwinning op ARC.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl