september 18, 2021

Nederlandse voetbalfans ondersteunen Dani Ebben. Shirts stromen binnen. WAANZINNIG BEDANKT

De oproep van Dani Ebben zelf en alle oproepen die daarop volgden hebben gezorgd voor een niet aflatende stroom van shirts die richting Dani zijn gegaan. Een Oranje Shirt met nummer 14 (pfff), een shirt van Sem Steijn en Thomas Verheydt, Thierry Henri, Lionel Messi, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Nathan Ak√© een gesigneerd shirt van de Excelsior Rotterdam selectie…wat een geweldige shirts zijn er richting Dani Ebben gekomen. En, als we de linkedin reacties mogen geloven gaat de stroom gewoon door. Het mooie is dat uit heel het land mensen in actie komen om Dani een mooi shirt te bezorgen.

De familie laat weten dat ze de acties echt fantastisch vinden en hier echt heel veel steun uit halen. Bijgaand een greep uit de vele shirts die inmiddels zijn afgeleverd! Wij gaan nog even door met het doen van oproepen voor nog meer shirts.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief