Jordi Domingos (RAS): We zijn creatiever en sterker geworden

Jordi,
hoe is het met je?

goed maar wel erg druk. Verhuizing/verbouwing. Op het werk loop ik sinds kort stage bij een nieuw team en op Ras ben ik druk bezig met het voorbereiden van het team op de competitie. De normale hobbels en obstakels komen op ons pad.

Goede vakantie gehad?
Zelf heb ik een weekje vrij gehad en besteed aan klussen/sloopwerk.

Hoe bevalt het om weer aan het trainen te zijn voor echte wedstrijden?
Ik moest er zeker wel inkomen zo na deze strikte pandemie. Nu we langzamerhand bezig zijn en wedstrijden aan het spelen zijn voelt het goed en bevalt het weer uitsekend.

Hoe staat de selectie van RAS ervoor. Twee jaar achter elkaar geen competitie uitgespeeld. In hoeverre heeft het de moraal aangetast binnen de selectie en wat heeft het voor gevolgen gehad voor de selectie?
Veel spelers en ikzelf ook hebben een voetbal dip gehad en moesten er weer inkomen. Er zijn nieuwe spelers met kwaliteit bij gekomen. We hebben, vind ikzelf, een creatieve, constante ploeg die met de week meer aan het ontwikkelen is, zowel individueel en als team. Een team in ontwikkeling in ieder geval.

Hoe tevreden ben je met de voorbereiding en de eerste bekerronden?
Er zit een goeie stijgende lijn in. We stippen de dingen gezamenlijk aan die beter moeten. Ik overleg graag met de spelers wat er nodig is om te winnen. De eerste bekerronde hebben we positief afgesloten 1-0 gewonnen van Swift Boys en de tweede gelijkgespeeld. In beide wedstrijden hebben we het betere van het spel gehad en ontwikkelpunten meegenomen. De mannen zijn erg gedreven en hebben een enorme drang om te winnen.

Hoe schat je de kansen in van jouw ploeg?
Ik ga altijd van onze eigen kracht uit en ben van mening dat we veel wedstrijden kunnen winnen. Waar het in the end zal eindigen weet ik niet. blijf het volgen zou ik zeggen.

Hoe sterk is de poule waarin jullie zitten?
Ik ken een aantal ploegen, maar ook vele nog niet. Wat mij heeft geleerd de afgelopen jaren is dat het vooral afhankelijk gaat worden van de constandheid van de groep, schorsingen, aanwas doorstroom vanuit de restvereniging. De breedte, commitment vanuit eigen groep, maar vanuit de totale vereniging is erg belangrijk. Dat maakt of je hoog eindigt of afhaakt.

Wie zijn er volgens jou de kanshebbers?
Van horen zeggen RVC Celeritas en Oliveo.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief