Kenneth Lamens (DUNO): Door het grote verloop in de selectie is het seizoen lastig in te schatten

Foto HSV Duno

Kenneth,
Hoe is het met je?

Hier alles goed, iedereen weer aan het werk, de kinderen weer naar school en al het sporten is weer begonnen.

Heb je een goede vakantie gehad?
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Dit keer in Nederland aan het Leukermeer, volgend jaar wel weer lekker naar het buitenland hoor!

Hoe bevalt het om weer aan het trainen te zijn voor echte wedstrijden?
Natuurlijk is het altijd het leukste om ergens naar toe te trainen.
Samen met de groep werken naar de eerstvolgende wedstrijden, zien waar we ons nog moeten verbeteren, plannen bedenken en vooral de wedstrijdspanning weer beleven.

Hoe bevalt het bij DUNO tot nu toe?
Heel goed maar ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. Ik kom er al heel erg lang en kende er al een hoop mensen voor ik mezelf trainer mocht noemen.

Hoe tevreden ben je met de voorbereiding en de eerste bekerrondes?
We hebben de afgelopen 4 weken hard getraind en 4 redelijke oefenwedstrijden afgewerkt. Ik denk dat we al aardige stappen hebben gezet en in de afgelopen wedstrijden op sommige momenten al hebben laten zien wat we in huis hebben en waar we naar toe willen.

De eerste bekerwedstrijd hoopten we enigszins compleet de beker in te gaan maar helaas moesten er drie jongens afhaken. Ondanks het missen van een aantal jongens, zoals zoveel clubs op dit moment nog zullen hebben, hebben wij in de wedstrijd tegen Zestienhoven ons kunnen laten zien. Helaas konden we ons spel niet de hele wedstrijd vasthouden en moesten we met een puntendeling genoegen nemen. Afgelopen zaterdag was een off-day, die zitten er ook tussen.

Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden met waar wij nu staan.

DUNO draaide continue in het rechterrijtje. Hoe zie jij het komende seizoen in dat verband?
Eerlijk gezegd moet ik je het antwoord op deze vraag schuldig blijven. Zoals bij iedereen die het voetbal volgt wel bekend zal zijn is er deze overschrijvingsperiode een heleboel verloop geweest binnen de selectie. Met een heleboel nieuwe gezichten, wat jongens uit de jeugd en de nog jeugdige spelers welke Duno wel trouw zijn gebleven gaan we er een superseizoen van maken waarbij ons eerste doel zal zijn om ons zo snel mogelijk veilig te spelen. Zodra we merken dat er meer in zit zullen we het niet nalaten om ook dit uit te gaan spreken.

Hoe sterk is de poule waarin jullie zitten?
De poule waar we in zitten is er één met veel westlandse en een paar haagse derby’s, kortom een hele leuke poule voor de voetballiefhebbers. Er zullen elke week leuke wedstrijden op het programma staan waarbij een hoop ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Hoe sterk de poule daadwerkelijk is zal moeten blijken. Ik denk dat het voor iedereen gissen is hoe iedereen uit de pandemie komt.

Wie zijn er volgens jou de kanshebbers?
Ik schat in dat Skills, DWO, Monster en DSVP voor de bovenste plaatsen zullen gaan strijden.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief