Eki Korte (Quick Steps): Wie weet kan dat clubje aan het Bing Kappenburg plein dit seizoen verrassen

Eki, hoe is het met je?
Goed hoor, Corona periode goed doorgekomen en gezond en wel.

Heb je een goede vakantie gehad?
Vakantie is er voor 2e jaar op rij bij ingeschoten. Was het eerst door de Corona, is het dit jaar door nieuwe werk omstandigheden.

Hoe bevalt het om weer aan het trainen te zijn voor echte wedstrijden?
Wij (Selectie Quick Steps) hebben de gehele Corona periode doorgetraind op 1 week vrij na ,maar nu merk je wel dat de gezonde spanning er weer in zit. Dat is een goede zaak, want daar doe je het allemaal voor.

Lekker fel(ler) op de training en wetende dat je zaterdag weer voor de punten moet spelen ipv de zaterdag weer in groepjes van 2 (en later van vier) moet trainen. Heerlijk !!! Ook het toilet bezoek voor de wedstrijden is weer gestegen J

Hoe staat de selectie van Quick Steps ervoor. Twee jaar achter elkaar geen competitie uitgespeeld. In hoeverre heeft het de moraal aangetast binnen de selectie en wat heeft het voor gevolgen gehad voor de selectie?
De selectie is nagenoeg in tact gebleven qua aantallen. Echter zijn er ook bij die gestopt zijn of ergen anders hun kwaliteiten willen laten zien.

En zoals het altijd gaat zijn er spelers die eerst hun keuze maken en daar door verschillende redenen toch van af zien. Jammer, maar das waarschijnlijk de mentaliteit tegenwoordig. Je hobby (voetbal en plezier met je maatjes) staat bij sommige niet op plaats 1. Al met al zijn we tevreden met de huidige groep die gretig is en na 2 jaar staan te trappelen om weer voor het eggie te gaan voetballen.

Hoe tevreden ben je met de voorbereiding en de bekerrondes
De voorbereiding is prima verlopen. Onze eigen speelstijl proberen erin te slijpen. Hierdoor hebben we maar 1 wedstrijd verloren (al was dit wel vertekenend daar de selectie op dat moment uitgedund was zeg maar)

Ook voor het eerst het eigen I.M Bing Kapenburg toernooi gespeeld en gewonnen. Was een mooi moment dat voor de finale (Quick Steps-Loosduinen) het Bing Kappenburg plein werd onthuld op het terrein.

De gehele familie was erbij en eerlijk gezegd was dit voor mijzelf (daar ik Bing zelf goed heb gekend en een goede klik met hem had) geen mooier moment dan de finale winnen.

Maar we hebben de eerste 2 beker wedstrijden gewonnen maar door Corona gevallen bij Pernis 2 weken geleden moeten we nu dinsdag as (21-9) deze wedstrijd inhalen (gelukkig thuis !)

Bij een gelijkspel (waar ik niet voor ga) zijn we een ronde verder. Ook het 2e is reeds door in de beker dus met het moraal zit het wel goed, zo vlak voor de competitie.

Zie je Quick Steps als kanshebber op een prijs?
Ik vind dat je altijd moet gaan voetballen voor een prijs. En dan gaandeweg het seizoen ga je je doelstelling bijwerken.

Hoe sterk is de poule waarin jullie zitten?
Aangezien ik vorig jaar in mijn 1e seizoen vorig jaar maar 3 ploegen heb zien spelen heb ik geen flauw idee, maar uiteraard lees en hoor ik veel en denk dat er niet 1 grote favoriet is en er wel veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

Wie zijn er volgens jou de kanshebbers?
Zoals in vorige vraag vermeld heb ik niet veel ploegen zien spelen, maar gevoelsmatig denk ik dat Monster , Lyra en DSVP erbovenuit steken met als outsiders Skills , DWO en wie weet dat cluppie aan het Bing Kappenburgplein.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief