Terugblik zondag 1e klasse B. Den Hoorn koploper. DHC runner-up (Update foto’s). VUC pakt eerste punt

Zondag 1e klasse B:

In de zondag 1e klasse B speelden Den Hoorn, DHC én VUC een thuiswedstrijd deze zondagmiddag. Den Hoorn en DHC wonnen. VUC pakte het eerste punt in deze competitie.

Den Hoorn speelde zondag thuis tegen DOSKO: 4-0. Door deze overwinning staat de ploeg uit Den Hoorn met twee gespeeld en zes punten bovenaan in deze afdeling. Bij rust was de stand nog 0-0. In de tweede helft maakte Den Hoorn vier doelpunten. De treffers kwamen op naam van Donny Slot (2), Noah Barends en Brad van Buuren.

DHC won op eigen veld met 7-4 van Unitas’30. De Delftenaren stijgen door deze overwinning naar de tweede positie op de ranglijst. De doelpunten van DHC werden gemaakt door Jordy Brouwer (2), Ilias Kariouh (2), Roy Speelman, Frank de Lange en Nabil Hadui.

Foto’s Hasper Pictures

VUC speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen Spartaan’20 en pakte daarmee het eerste punt van het seizoen. Bij rust stond de thuisploeg nog met 0-1 achter. Ruim een kwartier voor tijd zorgde invaller Tony van den IJssel voor een 1-1 eindstand.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl