Quintus toont karakter

Nadat de sponsoren van Quintus waren verzorgd met een heerlijke lunch en de officiële opening van het prachtige nieuwe LED-Scorebord had plaats gevonden begon de wedstrijd in een zonovergoten Kwintsheul.

De trouwe aanhang en de sponsoren zochten een heerlijk plekje in de zon en gingen er eens lekker voor zitten / staan want de 2 voorgaande wedstrijden waren met overtuigende cijfers gewonnen.

Quintus liet vanaf de aftrap zien dat ze de trouwe aanhang niet teleur wilde stellen en gingen vol op de aanval. Dit resulteerde in een aantal goede kansen maar zo makkelijk ze er de afgelopen week in vlogen, zo moeilijk ging het vandaag.

VCS hield goed stand en creëerde zelf ook enkele mogelijkheden maar Dahley Le Duc ( sluitpost van Quintus ) stond zijn mannetje prima. Toch was het VCS dat met een 0-1 voorsprong de rust in ging.

Een tegenvaller voor de trouwe aanhang  maar de  trouwe aanhang liet zich vanaf de 46e minuut meteen horen en dat sloeg op een positieve manier over op de ploeg want binnen 10 minuten stond het 3-1 na 2x Rob Binsbergen en 1x Bart de Swart.

VCS gaf zich niet gewonnen en maakte het weer spannend door er een kwartier voor tijd weer 3-2 van te maken. Bart de Swart had blijkbaar geen zin in die spanning en sloeg binnen 1 minuut weer toe zodat de marge weer op 2 stond.

In blessure tijd bepaalde Remco van der Knaap vanaf de stip de eindstand, 5-2.

Ondanks dat het even tegen zat in de eerste helft toonde de mannen van Richard Langeveld en Eus Zwirs veerkracht en karakter en dat betaalde zich uit in 3 punten.

Volgende week wacht wederom een zware wedstrijd want dan moet Quintus naar Erasmus toe, wat een knappe overwinning behaalde op Maasdijk.