DSVP komt tekort. SC Monster – DSVP 3-1

Op een werkelijk zonovergoten Sportpark Polanen stond afgelopen zaterdag de wedstrijd in en tegen Sc Monster op het programma.

De eerste 15 minuten zat Sc Monster er direct kort op maar de eerste mogelijkheden waren echter voor DSVP. Een foutje van Ruben de Groot leidde een 1 tegen 1 situatie in waarbij Luuk Marskamp vrijkwam voor keeper Willem-Jan Broch, die als winnaar naar voren kwam.

Een paar tellen later was het diezelfde speler die ten koste van een gele kaart een aanval van DSVP onschadelijk maakte. Monster bleef de bovenliggende partij maar de eerste echte kans kwam pas na een half uur spelen. Jurgen Warbout veroverde zelf de bal en ging alleen op de keeper af. Zijn inzet in de korte hoek werd echter door een attente Tom Bѐnard gekeerd.

Ongeveer een zevental klokrondjes later was het wel raak. Wederom Jurgen Warbout die de bal uit een kluts meekreeg, kon zeer beheerst afronden. Lang kon Monster echter niet genieten van de voorsprong. Na 2 minuten lag de bal namelijk in het net bij Broch. Waar iedereen een voorzet verwachtte van Joey Zonneveld, ging de bal nagenoeg vanaf de achterlijn direct het doel in.

Een mooie maar ook een zeer gelukkige treffer. Die tellen echter ook mee. Net voor de rust nog een moment waar de supporters en spelers een penalty voor Sportclub Monster dachten te krijgen, besliste scheidsrechter Pieterman anders.

Ook in de tweede helft was het Sc Monster dat het betere van het spel had. DSVP kwam er eigenlijk niet aan te pas. De 2-1 van Jurgen Warbout was een geweldig doelpunt. Uit een afgeslagen corner, schoot hij vanaf circa 16 meter snoeihard via de onderkant van de lat in het doel. Het restant van de tweede helft probeerde DSVP de wedstrijd te keren maar dit lukte niet ondanks de wissels van trainer Dennis van den Steen.

Even gloorde er hoop in de harten van DSVP, invaller Dylan de Haan, die zich knap vrij speelde zette de bal voor, helaas was deze te scherp en kwam in de handen van keeper Broch terecht.

De 3-1 viel 10 minuten voor tijd uit een foute pas op het middenveld, Thijme van der Arend kwam aan de bal, die deze strak voorgaf aan Jordi van Maanen, die deze weer promoveerde tot een doelpunt, De resterende tijd consolideerde Sc Monster de voorsprong en na 93 minuten floot scheidsrechter Pieterman, die een goede wedstrijd floot voor het einde.
De conclusie van deze wedstrijd: DSVP heeft kwalitatief en fysiek onder het spit gedolven.

Volgende week komen er weer nieuwe kansen dan komt Ariston”80 naar de Groene Wijdte waar DSVP in het verleden goede wedstrijden tegen heeft gespeeld,

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bѐnard. Remco Pruijsers (Matthijs van Horssen), Edo van Rheenen, Rutger Zeelenberg, Gerben van Rossum (Thomas Lalkens), Bas van der Meide (Robert Dirksen), Yasien Abdelaal (Bauke Beerda), Luuk Marskamp (Dylan de Haan), Bryce van der Harst, Joey Zonneveld en Rowdi Nobbe.

Verslag: Hebri (DSVP) & Sc Monster
Foto’s: Richard (DSVP) en Sc Monster

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief