PGS Vogel verliest vooral van zichzelf

Na de afgelopen twee wedstrijden had PGS veel vertrouwen richting de wedstrijd tegen ODB. De eerste minuten kreeg PGS al twee kleine kansjes, maar vlak daarna in de 7e minuut scoorde ODB uit het niets een frommelgoal. Een tegenslag voor de ploeg van Vita Lorente, maar PGS heeft bewezen in de vorige wedstrijden te kunnen omdraaien na een achterstand.

De kansen kwamen er direct via Moncif Hakmaoui, maar de goal bleef uit. In de 24e minuut was het dan wel raak via Max Oldenbeuving die een afgeslagen bal goed inschoot. PGS voerde de druk op en het was voor rust wachten op de 1-2. Helaas lag de wedstrijd veel stil en kon PGS die het overwicht in handen had voor rust het verschil niet maken.

De tweede helft was van een bedroevend niveau. PGS heeft geen moment in de wedstrijd gezeten na rust. Veelal werd de lange bal gezocht en echte grote kansen bleven uit aan beide kanten. Vlak nadat PGS drie keer wisselde viel de bal goed voor ODB die zo op 1-2 kwam. De scheidsrechter vond het niet nodig om te fluiten voor het vlagsignaal van de grensrechter. PGS bleef strijdbaar en was op zoek naar de gelijkmaker. In de 86e minuut werd Danny Plugge neergelegd in het strafschopgebied en dit leverde de uitgelezen kans op gelijkmaker op. Glenn Plum miste de penalty helaas en dit symboliseerde eigenlijk de tweede helft van PGS. Een fikse klap na de goede seizoenstart. Volgende week komt Wanica Star naar Ockenburg, die toch verrassend wonnen van MSV’71 dit weekend.

Foto’s: Elaine Verbaan-Mulder

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief