Sjaak Polak, Maurice Steijn en Dick Boereboom in Sporttribune

Op maandagavond 11 oktober is er weer een nieuwe aflevering van Sporttribune bij Midvliet FM. Deze Sporttribune kent in het eerste uur een zeer mooie line-up.

We beginnen met Sjaak Polak die zijn ADO Vrouwen de tweede zege op rij zag boeken. In Rotterdam werd Excelsior met 0-5 over de knie gelegd. Tijd om weer eens met Sjaak te bespreken waar zijn ploeg staat.

Als tweede komt Maurice Steijn aan het woord. We zijn benieuwd hoe hij het succes van zijn zoon Sem ervaart en hoe kijkt naar ADO Den Haag en de rol die Sem daar in speelt. Ook zijn we benieuwd naar de plannen van Maurice zelf in de nabije toekomst.

Als laatste komt Dick Boereboom, trainer van BVCB aan het woord. Boereboom won afgelopen zaterdag weer en staat er prima voor in de 1e klasse B van het zaterdagvoetbal. Of hij het naar zijn zin heeft, hoe hij zijn ploeg ziet eindigen en of hij tevreden is tot nu toe, zijn zo maar wat vragen die de revue zullen passeren.

Midvliet is het regionale sportprogramma en is van 19.00 tot 21.00 uur live te beluisteren op Midvliet via:

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief