FC Westland maakt het zichzelf moeilijk

De heren van FC Westland pakten ook in de 2e competitiewedstrijd de volle winst. TPP/Feyenoord werd in de Verburchhal met 8-3 verslagen. Bij rust hadden de Westlanders ook al een 3-2 voordelige marge.

De ploeg van coach James Dhanai zag de Rotterdamse ploeg tot 4-3 in de wedstrijd blijven, maar daarna drukte FC Westland door tot 8-3. Dat TPP/Feyenoord lang mee bleef doen kwam vooral door het te lakse optreden van FCW. De thuisploeg had al veel eerder afstand moeten nemen, maar verzuimde dat. Zo bleef de ploeg uit de Maasstad, in de laatste seizoenen een van de grote concurrenten maar nu toch wel wat verzwakt, lang geloven dat er iets te halen viel. Maar uiteindelijk moest TPP/Feyenoord zich ook wel op conditie gewonnen geven. Voor FC Westland scoorden Nabil Hadui , Melvin Vissers, Rafik El Ousrouti en Mohamed Maatoug allen 2 maal

Maandag 11 oktober komt FC Westland weer in aktie. Dan staat de altijd lastige uitwedstrijd tegen ASW op het programma.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief