Luister de Sporttribune interviews met Sjaak Polak, Maurice Steijn en Dick Boereboom terug

Maandag 11 oktober was het weer Sporttribune. Het sportprogramma op Midvliet, de lokale omroep van Leidschendam – Voorburg. Het eerste uur, het voetbaluur, zat weer bomvol met een prachtige line-up. Wat te denken van Sjaak Polak de trainer van ADO Vrouwen die zijn ploeg een eclatante zege op en bij Excelsior zag boeken.

Na Sjaak Polak kwam Dick Boereboom de trainer van BVCB. In Begrschenhoek is de trainer met iets moois bezig en staat hij met 7 uit 3 aan kop van de ranglijst. Naast BVCB kwam ook zijn club ADO Den Haag aan bod. Boereboom, trainer vanuit passie, stond stil bij de overbelasting van Verheijdt, het 5-3-2 systeem waar Brood zijn team vorig jaar liet spelen en de knappe prestatie die Albert van der Dussen heeft neergezet zodat de technische staf kan presteren.

Als laatste kwam Maurice Steijn aan het woord. De trotse vader van Sem praatte uitgebreid over het fanatisme van zijn zoon en wat hij er allemaal voor over heeft. Ook werd er stilgestaan bij de verschillen tussen vader en zoon en wat Maurice van plan is de komende tijd.

Mooie interviews die de moeite van het terugluisteren waard zijn.

Sjaak Polak: We zijn echt een zeer hecht team dat tot ongelooflijk veel in staat is. Alleen moet ik de meiden er af en toe heel duidelijk aan herinneren.

Maurice Steijn: “Sem doet vanaf zijn vijfde eigenlijk niets anders. Doelpunten maken, heel veel trainen en iedere week beter en sterker worden”.

Dick Boereboom: “Voor de club is deze poule geweldig, ik vind de ‘Haagse’ poule leuker” en “Wat Albert van der Dussen heeft neergezet bij ADO is ongekend in deze situatie”

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief