FC Westland heren verslaan ook ASW

De heren van FC Westland pakten ook in de 3e competitiewedstrijd de volle winst. In Waddinxveen werd ASW met 0-5 verslagen. Bij rust hadden de Westlanders ook al met 0-2 een voordelige marge.

Coach James Dhanai vermoedde geen al te zware wedstrijd daar de thuisploeg dit seizoen nog matig presteert en de vorige 3 wedstrijden met lege handen bleef. Dhanai besloot zelfs om Jaouad el Khayari , speler van een lager team, een kans te geven. Hij stelde Dhanai in ieder geval niet teleur. Grote man aan FC Westland zijde werd echter Rafik el Osrouti. De routinier was zowel achterin als voorin van grote waarde. Hij scoorde dan ook 3 maal, Nabil Hadui en Mohamed Maatoug maakten met beiden 1 treffer de 5 vol. De wedstrijd gaf ook nog aanleiding om keeper van het 2e Gio Muyden zijn debuut te laten maken. Hij verving keeper Barry Botman de laatste 5 min. En wist ook de “nul” te houden. Heel moeilijk was dit niet daar hij ook geen enkele maal op de proef gesteld werd.

Vrijdag 29 oktober komt FC Westland weer in aktie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Rotterdamse Studenten weer op het programma. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief