Sportsignaal terugblik. Zaterdag:Reacties Edwin Vurens en Dennis den Turk. Zondag: Reacties Jan Linkerhof en Paul van der Zwaan

Het afgelopen weekend waren er weer een aantal prachtige wedstrijden in alle geledingen van ons mooie amateurvoetbal. Sportsignaal was er vanzelfsprekend bij.

Dennis den Turk

Afgelopen zaterdag verloor Forum Sport op eigen veld onnodig van AFC, na een 1-0 voorsprong werd het uiteindelijk 1-2 voor de Amsterdammers. Vyron Verkijk sprak na afloop met de trainer van Forum Sport, Dennis den Turk.

Edwin Vurens

In de 4e klasse E stond de topper op het programma tussen twee van de gedoodverfde favorieten, Graaf Willem II VAC en Oliveo. Oliveo was de eerste wedstrijden van het seizoen oppermachtig terwijl Graaf Willem wat meer moeite had haar wedstrijden te winnen en zelfs al een keer gelijkspeelde. Het werd na een zinderend duel 2-1 voor de thuisploeg en dat was de eerste nederlaag voor Oliveo na de overstap naar de zaterdag. Sportsignaal sprak na afloop met Edwin Vurens, trainer van Oliveo.

Jan Linkerhof

Ook op zondag was Sportsignaal bij heel veel wedstrijden aanwezig. Na afloop van de wedstrijd tussen Laakkwartier en Full Speed sprak Vyron Verkijk met technisch manager Jan Linkerhof die uiteenzette hoe hij terugkeek op de wedstrijd.

Paul van der Zwaan

Quick, uitkomend in de 3e divisie van het zondagvoetbal, verloor onfortuinlijk van ADO’20. De ploeg van Paul van der Zwaan kreeg kansen genoeg op meer maar het lukte met name in de eerste helft niet de score te openen. Een rode kaart betekende een ommekeer in de wedstrijd. Vyron Verkijk sprak na afloop met Paul van der Zwaan, de trainer van Quick.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief