Terugblik zaterdag 3e klasse. Blauw-Zwart wint eindelijk weer eens. Verburch ziet achtervolgers dichterbij komen

Zaterdag 3e klasse A:

Blauw-Zwart heeft zaterdag 23 oktober eindelijk weer eens gewonnen. De ploeg uit Wassenaar steeg door deze overwinning dan ook op de ranglijst.

Op eigen veld versloeg Blauw-Zwart Nieuwkoop: 2-0. Het was voor de Wassenaarders pas de tweede zege in vijf wedstrijden. Blauw-Zwart steeg wel op de ranglijst en staat nu zevende.

Volgende week zaterdag, 30 oktober, speelt Blauw-Zwart uit tegen Sporting Leiden (zat). Deze tegenstander staat twee plaatsen en twee punten lager op de lijst.

Zaterdag 3e klasse B:

In de zaterdag 3e klasse B voert Verburch na zaterdag 23 oktober nog altijd de lijst aan. Verburch speelde wel gelijk en zag een aantal ploegen dus dichterbij komen.

Koploper Verburch bleef op eigen veld steken op een 1-1 gelijkspel tegen DUNO. Bij rust was de stand nog 0-0. In de tweede helft kwam Verburch nog wel op een 1-0 voorsprong. Maar door een eigen doelpunt van dat zelfde Verburch werd het toch nog 1-1.

Verburch zag SC Monster, FC Skillz, Naaldwijk en DWO dichterbij komen. SC Monster won thuis met 3-0 van KMD. FC Skillz won eenvoudig met 4-0 van laagvlieger Quick Steps. Naaldwijk won door doelpunten van Henri Kraan en Jordy van Calsteren met 2-0 van Lyra. DWO tot slot versloeg DSVP met 2-0.

Schipluiden miste de aansluiting met de top. Ariston’80 pakte het eerste punt van het seizoen in een 3-3 gelijkspel met Schipluiden.

Ariston ’80 VV Schipluiden3 – 3