DSVP vergeet wederom te scoren

De eerste kans van de wedstrijd was voor DSVP. Bauke Beerda gaf een goede pass aan Dylan de Haan die vrij voor keeper Johan de Ruijter op het doel schoot, maar deze kon op de doellijn redding brengen.

Ook DWO liet zich in de eerste minuten niet onbetuigd, want een voorzet van Pierre Nocento werd door Gerben van Rossum ternauwernood tot een corner verwerkt.

Toen was het de beurt aan scheidsrechter Guus van Ekelenburg om een stempel op de wedstrijd te drukken, want zowel Bas van der Meide (DSVP) als Marwan Moradi (DWO) kregen geel voor hun eerste lichte overtreding. Deze man zou vervolgens nogmaals zes keer de gele kaart tonen voor in zijn ogen ruw spel, terwijl het helemaal geen harde of gemene wedstrijd was.
Ook liet hij een paar keer, van verre afstand, beide assistenten in de kou staan.

Een half uur lang gebeurde er geen bijzonderheden tot de 33e minuut. Luuk Marskamp speelde zich knap vrij en zijn pass werd door Dylan de Haan op links voor het doel bij de geheel vrijstaande Rowdi Nobbe (die zijn dag niet had) gebracht, doch deze schoot de bal ongecontroleerd over. Weg kans.

Vijf minuten later was het wel raak. Vanaf rechts kon de geheel vrijgelaten Clemens Baromeo de bal voorzetten die door Pierre Nocento werd binnengeschoten 1-0. Tevens de ruststand.

De tweede helft kreeg DSVP iets meer grip op de wedstrijd. Maar bleef toch de kansjes die kwamen, missen.
Bijna was het toch raak. Uit een voorzet van Remco Pruijsers, die niet goed werd beoordeeld door keeper Johan de Ruijter, kreeg Dylan de Haan de bal met zijn rug naar het doel. Uit de draai schoot hij naast.
Na een paar wissels ging DSVP meer risico nemen, zelfs laatste man Matthijs van Horssen werd naar voren gestuurd. Veel leverde dit niet op.

In blessuretijd kwam DWO op een 2-0 voorsprong.  Een afgeslagen aanval van DSVP kwam bij de ingevallen Rutger Zeelenberg, maar door getreuzel ontfutselde Chadion Melfor (d.m.v. wel of geen overtreding) de bal en had een vrije doorgang naar keeper Tom Bѐnard die hij het nakijken gaf, 2-0.
Even was er een opstootje maar de spelers losten het zelf op. we werd nog wel afgetrapt maar er werd direct voor het einde gefloten.

Door dit resultaat blijft DSVP met 4 punten in de onderste regionen en treft DSVP volgende week in en tegen Loosduinen een andere laaggeklasseerde.   DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bѐnard, Remco Pruijsers, Edo van Rheenen (Rutger Zeelenberg), Matthijs van Horssen, Gerben van Rossum (Rick Groen), Yasien Abdelaal, Bauke Beerda, Bas van der Meide (Bryce v.d. Harst), Luuk Marskamp, (Franco van Rheenen), Dylan de Haan, Rowdi Nobbe (Bas Takes).

Redactie: Hebri
Foto’s: John Zeelenberg