Sportsignaal blikt terug met: Jeffrey Frijters (SVC’08), Andre Lourens (Sv Honselersdijk), Jeroen Hoefnagel (VUC) en Oscar Laguna Burgos (Wilhelmus)

Zaterdagvoetbal

Het afgelopen weekeinde was er weer volop Sportsignaal te beluisteren via Den Haag FM en Midvliet. Zoals u gewend bent was er weer ruim aandacht voor het amateurvoetbal in onze regio. Afgelopen zaterdag sprak Vyron Verkijk na de wedstrijd Vitesse Delft tegen SVC’08, eindstand 1-0, met trainer Jeffrey Frijters van SVC’08. Luister het interview terug via:

Tevens sprak Vyron met de geplaagde trainer van Sv Honselersdijk, Andre Lourens. Zijn ploeg verloor afgelopen zaterdag de vijfde wedstrijd op rij. In de thuiswedstrijd tegen koploper WV – HEDW werd het 0-2 voor de gasten. Luister het interview terug via::

Zondagvoetbal

Op zondag was het ook weer veel voetbal dat in Sportsignaal voorbij kwam. Vyron Verkijk sprak na afloop van de derby Wilhelmus – Laakkwartier met trainer OScar Laguna Burgos van het winnende Wilhelmus. Het werd 3-2 aan de Vliet in Voorburg (eigenlijk Den Haag) en de gemoederen liepen hoog op. Luister het interview terug via:

Sportsignaal sprak na afloop ook met Jeroen Hoefnagel van zondag eerste klasse club VUC. Zijn ploeg boekte een 3-1 overwinning op CVV Zwervers en stapte resoluut de top 5 binnen. VUC is al 4 wedstrijden op rij ongeslagen en het lijkt er op dat de ploeg haar draai steeds meer begint te vinden. Na afloop sprak Vyron met Jeroen. Luister het interview terug via

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief