Quintus wint ook van Wanica Star

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Wanica Star op het programma.

Nadat de Selectie had genoten van een overheerlijke lunch, die was aangeboden door het tevreden bestuur, was de formatie van Richard Langeveld en Eus Zwirs er weer helemaal klaar voor.

Het verschil in punten  was 11 in het voordeel van Quintus maar daar was in de wedstrijd toch weinig  van terug  te zien.

Wanica Star verschool zich niet en met hun snelle en behendige spelers maakten ze het Quintus zo nu en dan goed lastig. Toch kwam Quintus voor rust op een 1-0 voorsprong na een doelpunt van Rob Binsbergen na goed voorbereidend werk van Sean van der Stap en deze voorsprong namen de mannen mee naar de kleedkamer.

Een kwartier na rust kopte Max van der Knaap knap in uit een corner en kwam er wat meer rust in de ploeg. Wanica Star deed er nog een schepje bovenop maar door uitstekend keeperswerk werk van  Dahley Le Duc bleef Quintus de nul houden. Het werd 5 minuten voor tijd  zelfs nog 3-0 door Sean van der Stap door een aanval uit het boekje en de weer in grote getale opgekomen trouwe aanhang dacht dat dit de eindstand wel zou zijn maar daar werkte  Wanica Star niet aan mee en maakte  er in de laatste minuut nog 3-1 van. De Heulenaren blijven door deze overwinning nog ongeslagen en hebben de maximale score uit 6 wedstrijden en dat is knap.

Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd bij HMSH en daar zal Quintus weer scherp en geconcentreerd moeten spelen om de drie punten mee terug te nemen naar Kwintsheul.

Waarschuwing van de schrijver ; Genieten mag  maar blijf met beide benen op de op de Heulse  grond.