Terugblik zondag 1e klasse B. Derby topper DHC – Den Hoorn eindigt onbeslist. VUC pakt knap punt bij koploper

Zondag 1e klasse B:

Zondag 31 oktober stond de derby topper tussen DHC en Den Hoorn op het programma. VUC speelde uit tegen koploper SC ’t Zand.

DHC begon uitstekend aan het duel met Den Hoorn en stond binnen het kwartier met 1-0 voor. Een minuut of twintig voor tijd werd het zelfs 2-0. DHC dacht de buit binnen te hebben, maar het liep anders af dan verwacht. In de 88e minuut maakte Robin Zwartjens de aansluitingstreffer: 2-1. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg DHC een rode kaart. In de daarop volgende aanval van Den Hoorn werd het 2-2 door Donny Slot.

VUC hielp DHC en Den Hoorn een handje door knap met 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij koploper SC ’t Zand. Na een 0-0 ruststand kwam de koploper vlak na rust op een 1-0 voorsprong. In de blessuretijd van de wedstrijd kwam VUC via Delano Vogel alsnog langszij: 1-1. Een prima resultaat voor VUC, dat knap vijfde staat.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl