RAS in diepe rouw. Verzorger Ruben Mohan plotseling overleden

Woensdagavond is Ruben Mohan overleden. Mohan, al 15 jaar als verzorger betrokken bij de club zakte bij het verlaten van het RAS complex ineen. Reanimatie mocht niet meer baten. Wij ontvingen onderstaand bericht van RAS.

Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Bericht van RAS:

Met grote ontsteltenis bereikte ons woensdagavond laat het bericht dat Ruben Mohan is overleden. Ruben was een icoon binnen onze vereniging. Sinds 15 jaar was hij als verzorger betrokken bij RAS.

Wij hebben Ruben leren kennen als een aimabel en warm persoon, die, mede door zijn humor en eeuwig optimisme, de harten van veel mensen binnen de club heeft weten te raken. Een man die iedereen in zijn waarde liet en voor wie iedereen respect had.

De laatste jaren was hij wat aan het tobben met zijn gezondheid, maar het leek juist de afgelopen tijd weer wat beter te gaan.

Hij heeft vorig jaar, samen met zijn vrouw, nog een bedevaartstocht naar Mekka gemaakt. Het was, zo zei hij, een van de hoogtepunten in zijn leven.

Woensdagavond was hij, voor het eerst sinds lange tijd, juist weer op de club. Hij straalde, was echt blij dat hij er was en glom van trots dat de club zo goed draaide. Hij had alweer grote plannen voor de jeugd en sprak hierover met bestuursleden en trainers.

Bij het verlaten van ons terrein zakte hij plotseling ineen. Reanimatie mocht niet meer baten. Ruben mocht slechts 69 jaar oud worden.

Wij wensen de familie van Ruben heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Nadere informatie over de uitvaart volgt spoedig.

Bestuur Hvv RAS.

Ruben_Mohan.png

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief