FC Westland heren verslaat achtervolger WIA

De heren van FC Westland pakten ook in de 5e competitiewedstrijd de volle winst. In Rotterdam werd WIA met 6-8 verslagen. Bij rust hadden de Westlanders ook al met 3-5 een voordelige marge.

Coach James Dhanai zag zijn ploeg de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score staan. Alleen bij 3-3 en 5-7 kwam WIA gevaarlijk dichtbij. Dij deze 5-7 kreeg keeper Barry Botman een gele kaart. 2e keeper Luuk Mouthaan verving hem tijdens de man minder situatie. Mouthaan hield lang stand maar WIA wist hier toch de 6-7 uit te scoren.

Eenmaal compleet wist FCW weer het gaatje te maken naar de 6-8 eindstand. FC Westland had het zwaar met de toch wel fysieke strijd die WIA leverde.

Voorin had de ploeg uit de havenstad 2 forse spelers staan waar de FCW verdediging de handen vol aan had. Met dit spel pakte WIA tot op heden dit seizoen op 1 wedstrijd na de volle winst. Alleen tegen het Goudse Watergras werd er verloren. Watergras heeft, evenals FC Westland en Zvv Den Haag, tot op heden geen punt verloren. En die Goudse ploeg is de volgende tegenstander van FC Westland.

Vrijdag 12 november komt Watergras op bezoek. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk. Aanvoerder Yassine Irzi, Melvin Vissers, Mounir Faloun en Mohamed Maatoug scoorden allen 2 maal tegen WIA.

foto: Ruud Vermeer fotografie

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief