Terugblik zondag 1e klasse B. Topper SC ’t Zand – DHC haalt einde niet. Den Hoorn en VUC doen goede zaken

Zondag 1e klasse B:

Voor DHC stond zondagmiddag de topper tegen SC ’t Zand op het programma. Den Hoorn speelde thuis tegen CVV Zwervers en VUC ontving Sarto.

Het duel tussen SC ’t Zand en DHC werd in 62e minuut gestaakt vanwege een zware blessure bij een speler van de thuisploeg. Op het moment van staken keek DHC tegen een 4-2 achterstand aan.

Den Hoorn speelde wel de volle 90 minuten uit tegen CVV Zwervers en won met 2-0. Peterson Schenkels en Dylan Spaans maakten de doelpunten voor Den Hoorn. Omdat SC ’t Zand en DHC de wedstrijd (nog) niet uitspeelden, staat Den Hoorn voorlopig met één wedstrijd meer gespeeld op de eerste plaats.

VUC deed goede zaken in het duel met Sarto: 2-1. Na een 0-0 ruststand kwamen de gasten drie minuten na de thee op een 0-1 voorsprong. Doelpunten van Kubilay van Oosten en Giovanni Linnenbank brachten VUC alsnog de zege: 2-1. VUC is inmiddels opgeklommen naar een knappe vierde positie op de ranglijst.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl