Terugblik zondag 2e klasse D. HVV lijdt eerste nederlaag van het seizoen. Laakkwartier pakt eindelijk eerste driepunter

Zondag 2e klasse D:

HVV ging zondagmiddag verrassend onderuit op eigen veld tegen Wippolder. Antibarbari won wel. HVV kan de koppositie kwijtraken als Antibarbari haar inhaalduel weet te winnen.

HVV verloor verrassend van Wippolder: 1-3. HVV kwam nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Joppe v/d Bruggen, maar gaf het daarna helemaal weg: 1-3. Antibarbari won met 2-3 bij RKDEO. De Nootdorpers stonden door doelpunten van Irian Boeschoten en Tommy Simonis al binnen vijf minuten met 2-0 voor. Uiteindelijk gaf de thuisploeg het alsnog weg: 2-3.

Wilhelmus deed goede zaken in het thuisduel met HMSH (zon): 3-2. Bij rust keek Wilhelmus nog tegen een 0-2 achterstand aan. In de 63e minuut zorgde Nick Hendrikse voor 1-2. In de slotminuten van het duel trok Wilhelmus de wedstrijd alsnog naar zich toe. In de 88e minuut maakte Jake Smart er 2-2 van en twee minuten later schoot Cedric Aké de thuisploeg naar een 3-2 overwinning.

Full Speed ging met 4-0 onderuit bij Coal. De Delftenaren blijven daardoor in de middenmoot staan. Laakkwartier pakte de eerste competitiezege van dit seizoen. Op eigen veld werd VFC verslagen met 3-1. Conor Coward (2) en Chris Offerman scoorden voor de ploeg van trainer Roel Zandbergen.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl