Terugblik zondag 3e klasse A. Eerste puntverlies Voorschoten’97 (zon) een feit. SEP kan niet profiteren

Zondag 3e klasse A:

Voorschoten’97 (zon) leed zondagmiddag voor het eerste puntverlies. Runner-up SEP kon daar niet van profiteren. ODB (zon) zag haar kans wel schoon om dichterbij te komen.

Koploper Voorschoten’97 (zon) bleef uit tegen Stompwijk’92 steken op een 1-1 gelijkspel. Voorschoten’97 (zon) kwam na 25 minuten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ferenc Merczel. Een klein half uur voor tijd zorgde Stijn van Rijn voor een 1-1 eindstand.

SEP bleef uit bij Alphen steken op een 3-3 gelijkspel en kon dus niet profiteren van het puntverlies van de koploper. DHL ook niet, want de Delftenaren verloren op eigen veld met 0-1 van Kethel Spaland. ODB (zon) deed wel goede zaken, uit tegen Madestein werd er met maar liefst 1-5 gewonnen.

SVH deed wat meer afstand van de onderste plekken. Op het eigen sportcomplex was SVH nipt te sterk voor het Delftse Taurus: 2-1. Het duel tussen Sporting Leiden (zon) en WIK haalde het einde niet. In de 56e minuut werd de wedstrijd bij een stand van 2-1 in het voordeel van Sporting Leiden (zon) gestaakt wegens onregelmatigheden.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl