FC Westland heren wint topper

De heren van FC Westland rekenden overtuigend af met medekoploper Watergras. De ploeg uit Gouda had evenals de Westlanders nog geen punt laten leggen in de voorgaande wedstrijden. Een 12-4 overwinning voor FCW zorgde ervoor dat alleen nu ZVV Den Haag 2 nog zonder puntverlies is naast FC Westland in de Topklasse.

Watergras, geteisterd door blessures en daardoor met een kleine afvaardiging naar Poeldijk gekomen, zag middels Anouar Chairi na 2 min. een 0-1 voorsprong op het scorebord verschijnen. Dat was de opmaat van een vermakelijke 1e helft waarin het scoreverloop gelijk opging totdat FCW in de slotfase wist uit te lopen naar 4-2. Even leek het in het begin van de 2e helft nog spannend te worden toen Watergras de 4-3 wist te scoren. FC Westland wist hierna de wedstrijd verder in handen te nemen, zeker ook omdat de ploeg uit Gouda vermoeid raakte en zichzelf ook uit het spel haalde door teveel commentaar op scheidsrechter Bhondoekhan. Dit koste o.a. een rode kaart voor aanvoerder Soufiane Chairi. FC Westland maakte volop  gebruik van de ondertal situatie bij Watergras, wat eveneens moegestreden was, waardoor de stand opliep tot de 12-4 einduitslag.

Aanvoerder Yassine Irzi, Melvin Vissers, Rafik el Osrouti,Mounir Faloun,Morad Naimi en Mohamed Maatoug scoorden allen 2 maal voor FC westland. Anouar Chairi en Zakaria Bodouaou scoorden beiden 2 keer voor Watergras.

Voor FC Westland staat komende week de bekerwedstrijd op het programma tegen AGE-GGK 1. Op 26 november staat de volgende thuiswedstrijd weer op het programma. Tegen Zuid West Den Haag wordt er dan afgetrapt om 21:15 uur in de verburchhal.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief