Terugblik zaterdag 3e klasse B. Loosduinen pakt eerste zege en verlaat laatste plaats

Zaterdag 3e klasse B:

Loosduinen heeft een heftige periode achter de rug. Reden genoeg dus om dit op te poetsen met drie punten. Zaterdag 13 november ging Loosduinen op bezoek bij Duindorp sv. De enige wedstrijd dit weekeinde in de zaterdag 3e klasse B.

Het bleek een goed inhaalweekend voor Loosduinen. Er werd met 1-3 gewonnen. Eindelijk van de nul én de laatste plaats af. Loosduinen droeg de rode lantaarn over aan Quick Steps.

Al na vijf minuten was het raak. Alvin van Reeuwijk zette Loosduinen op 0-1, tevens ruststand. Vlak na rust verdubbelde Bart Ruwaard de score: 0-2. Ruim een half uur voor tijd maakte Duindorp sv de aansluitingstreffer: 1-2. Maar gelukkig voor Loosduinen zorgde Kris Flinterman in de 83e minuut voor de verlossende 1-3.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl