ZVV Den Haag wederom onderuit

Vrijdag 12 november kreeg ZVV Den Haag Tigers Roermond op bezoek. Ondanks een rommelige voorbereiding, met de vraag  is iedereen die niet gevaccineerd is wel of niet op tijd getest begon Den Haag goed aan de wedstrijd.

Tigers werd goed opgevangen en ZVV kwam vaak uit met snelle counters en dat resulteerde in 2 doelpunten van Hamza Boukhari, 2-0. De coach van Tigers nam al vroeg in de wedstrijd een time-out om zijn manschappen weer op scherp te zetten. Na deze onderbreking kreeg ZVV een levensgrote kans op de 3-0 maar de keeper pakte deze bal met een fantastische redding. Het leek wel een kantelpunt. Tigers bracht gelijk de stand terug op 2-1 en ging op jacht naar meer. Miscommunicatie en persoonlijke fouten brachten Tigers in een zetel naar een 2-4 voorsprong. Jeffrey Ramkisoen maakte net voor rust nog 3-4 voor ZVV tot fustratie van de keeper van Tigers.

Na rust eigenlijk hetzelfde liedje als tegen White Stones. ZVV kreeg een aantal goede kansen op de gelijkmaker maar deze werden niet benut en dan krijg je in de eredivisie ze om de oren. ZVV bleef wel het proberen maar er werden teveel fouten gemaakt die genadeloos afgestraft werden met een 3-8 nederlaag als resultaat.

ZVV Den Haag heeft nu 2 thuisnederlagen achter elkaar geleden dus nu echt met de voetjes weer op de grond. Door de resultaten van de laatste weken waren de verwachtingen ook iets te hoog gespannen. Vooralsnog is wegblijven bij de 4 onderste plaatsen en daarna kijken wat mogelijk is het uitgangspunt.

Nu uithuilen en volgende week weer een nieuwe wedstrijd. Deze keer  een uitwedstrijd tegen FC Marlene wat ook geen makkelijke opgave zal worden. Op zondag 21 november zal in Heerhugowaard om 16.00u worden afgetrapt.

Redactie: Nick Taal – ZVV Den Haag
Foto: Archief

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief