Terugblik zondag 2e klasse D. Gelijke spelen voor Wilhelmus en HMSH (zon)

Zondag 2e klasse D:

In de zondag 2e klasse D stonden zondag 14 november slechts twee wedstrijden op de planning. Wilhelmus trok uit naar Meeuwenplaat, waar het de gestaakte wedstrijd (destijds gestaakt na 1 minuut en 34 seconden) moest inhalen. HMSH (zon) ontving Coal.

Na 26 minuten spelen stond er een 2-0 tussenstand in het voordeel van Meeuwenplaat op het scorebord. Een kleine tien minuten voor rust verkleinde Remy Kant de achterstand tot 2-1. Meeuwenplaat begon de tweede helft goed. Al na vier minuten werd het 3-1. Doelpunten van Amit Jagai en Cedric Aké brachten Wilhelmus weer op gelijke hoogte: 3-3. Vijf minuten voor tijd leek Meeuwenplaat de drie punten thuis te houden: 4-3. Maar Cedric Aké dacht daar anders over en redde op de valreep een punt voor Wilhelmus: 4-4.

HMSH (zon) speelde op eigen veld knap met 2-2 gelijk tegen subtopper Coal. HMSH (zon) schiet weinig op met het gelijkspel. Het blijft nog altijd in de onderste regionen staan.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl