Peter van der Deijl nieuwe facilitair manager bij Wilhelmus

Met ingang van 1 januari 2022 heeft Wilhelmus een nieuwe Facilitair Manager.
Vanaf die datum neemt Peter van der Deijl deze functie over van Richard van Nieuwenhoven

Peter is natuurlijk een goede bekende van ons. Hij heeft de laatste jaren als Manager Voetbalzaken belangrijk werk verricht. Maar nu stapt hij dus over naar een ander vakgebied. Hij is fulltime beschikbaar als Facilitair Manager/Beheerder van ons complex en zal ook op drukke zaterdagen aanwezig zijn. 

We zijn blij met de aanstelling van Peter, hoewel hij in de voetbal-afdeling zal worden gemist. Op dit terrein is de laatste jaren echter een stevige organisatie neergezet. Het bestuur denkt dat het vertrek van Peter daar met enkele aanpassingen kan worden opgevangen. 

Over deze veranderingen later meer. Eerst willen we Peter en onszelf feliciteren met zijn nieuwe functie binnen VV Wilhelmus. In dank nemen we afscheid van Richard van Nieuwenhoven, die – sportief als hij is- heeft aangegeven begrip te hebben voor de situatie en graag meewerkt aan een warme overdracht.

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief