Berkel vrouwen wint topper in IJzendijke

‘s Morgens 11.00 uur vertrekken met de bus van Cor Labots en ’s avonds rond 20.00 uur terugkeren met drie punten in de tas, Ja dat zijn heerlijke zaterdagen. 

In het verre IJzendijke dus de topper in de 1e klasse A. Op voorhand  een spannend affiche en het bleek ook ruim 90 minuten een erg spannende en aantrekkelijke wedstrijd met kansen over en weer waarbij dé trots uit Lansingerland uiteindelijk aan het langste eind trok.

Voor rust kansen over en weer met leuk veldspel van beide teams iets dat resulteerde in kansen maar gescoord werd er niet binnen de eerste 45 minuten en was het wachten of dit in het 2e bedrijf wel gebeurde. 

Diep in de 2e helft viel de bevrijdende 0-1 voor Berkel via Alyssa Daal en dat was geeneens onverdiend. De thuisclub kwam nog met een slotoffensief maar Berkel had de organisatie prima onder controle en liet geen tegentreffer toe.

Hierdoor dus een mooie winst in het verre Ijzendijke waardoor Berkel hun nu op 3 punten heeft gezet en nu samen met IJFC(beide 18 uit 6) aan kop gaat in de 1e klasse A. Een heerlijk gevoel en een prachtige prestatie van speelsters en staf die zo een lekkere terugreis hadden naar het mooie Berkel en Rodenrijs. 

Zaterdag speelt Berkel thuis tegen Blauw Geel’55 en de week erna wacht de topper in IJsselstein tegen IJFC.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief