FC Westland heren ronde verder in beker

De heren van FC Westland hadden ook in de 2e bekerronde niet al te grote problemen. In Rotterdam werd met 2-9 gewonnen bij AGE-GGK. Halverwege was er al een 2-4 voorsprong voor FCW.

Coach James Dhanai wist zijn ploeg ook te motiveren voor deze wedstrijd tegen de goed draaiende 1e klasser uit de Havenstad. Als Topklasser is FC Westland aan de stand verplicht om heel ver te komen in het bekertoernooi. Het is eigenlijk de kans voor een snelle manier naar succes !

Na een snelle 0-3 voorsprong sputterde AGE-GGK nog iets tegen voor rust. Maar in de 2e helft liep de score hard op van 2-4 naar 2-9. Aanvoerder Yassine Irzi,Nabil Hadui, Soufiane Aarabe en Rafik el Ousrouti scoorden allen 2 maal. Melvin Vissers maakte met 1 trefferde 9 vol.

a.s. Vrijdag 26 november komt Zuid West Den Haag op bezoek. Om 21:15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk. FC Westland zal weer bij de les moeten zijn om tegen deze lastige tegenstander ongeslagen te blijven en de koppositie te consolideren in de Topklasse.